Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Wageningen - Unilever

april 26th, 2020 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Unilever is een internationaal bedrijf van wereldklasse. Deze ongeëvenaarde kwaliteit is ook zichtbaar in de SunPower zonnepanelen welke door Beter Duurzaam geplaatst zijn op het research centrum in Wageningen. Het gloednieuwe Global Foods Innovation Centre van Unilever combineert een innovatieve en inspirerende omgeving met duurzaamheid en gezondheid. Het innovatiecentrum van 18.000 m2 is opgebouwd in twee delen: een Pilot Plant, een minifabriek met proefproductie van nieuwe voedingsproducten en Customer Experience met keukens, laboratoria en samenwerkingsplekken. Wereldwijd gebruiken 2,5 miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.

SunPower Zonnepanelen voor Unilever

Voor deze multinational heeft Beter Duurzaam onlangs 1.550 SunPower zonnepanelen van 395 Wattpiek op het dak geïnstalleerd. Er is voor SunPower gekozen vanwege:

  • de uitermate hoge kwaliteit en opbrengst van de maxeon cellen
  • de Cradle to Cradle certificaten van de zonnepanelen
  • de bewezen prestaties van SunPower
  • de lange historie waar het merk zich heeft onderscheiden
  • de complete SunPower garantie met bijpassende voorwaarden.

Heb jij ook een bedrijf en wil je net zoals Unilever uit Wageningen duurzaam ondernemen en geld besparen? Heb je vragen over subsidie mogelijkheden of wil je ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Maurits Zuidijk