Skip to main content

«  View All Posts

Zonnepanelen W. van Haarlem Verhuizers

juni 28th, 2018 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Onlangs plaatste Beter Duurzaam ruim 400 Sunpower zonnepanelen in combinatie met SDE subsidie op het bedrijfspand waarin W.vanHaarlem Verhuizers is gevestigd. Met deze investering is het pand volledig energie neutraal, Als leverancier van zonnepanelen in Apeldoorn zijn wij trots op dit mooie project en danken de opdrachtgevers voor het vertrouwen.

 

Verhuizen, opslag en transport

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 hét verhuisbedrijf van Leidsche Rijn en de regio Utrecht. De verhuizers zijn Vakkundig, Professioneel en Vriendelijk en worden hoog gewaardeerd door hun klantenkring. Het streven van deze professionals is om een verhuizing zorgeloos te laten verlopen voor zowel de particulier als zakelijke opdrachtgevers. Door de centrale ligging in het midden van het land biedt het verhuisbedrijf flexibele opslagmogelijkheden voor zowel de particulier als de zakelijke markt. De opslagruimtes zijn aan te passen aan individuele wensen en zijn zo geschikt om zowel kleine als grote hoeveelheden goederen voor korte of lange termijn op te slaan.

 

Duurzame passie

De locatie geeft een vriendelijk en huiselijk gevoel voor de klanten die zich bij het bedrijf melden. De zonnepanelen op het dak van de dienstverlener passen goed in de visie van het bedrijf. Efficientie, duurzaamheid en hoogwaardige klantbeleveing zijn onderdeel van de cultuur binnen deze organisatie. Dit vertaalt zich ook in het systeem wat onlangs in werking is gesteld. In totaal zijn er 404 Sunpower zonnepanelen geplaatst met een totaal vermogen van 141kWp. Sunpower is een producent met hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen welke bekend staan vanwege het hoge vermogen en de lange productgaranties. Bij het installeren van de zonnepanelen is gebruik gemaakt van SolarEdge omvormers en van der Valk bevestigingsmateriaal. Neem contact met ons op om te zien welk traject met bijbehorende subsidies het best bij uw situatie past.

Foto 1 project 17

 

 

Maurits Zuidijk