Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Vaassen - MWA Metaal

september 26th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Onlangs hebben we bij onze buren, MWA Metaal, de opdracht gekregen om zonnepanelen en een opslagbatterij te plaatsen. MWA is dé specialist in het bewerken van (staal)platen. Ze beheersen meerdere technieken en leveren een breed spectrum aan soorten en afmetingen in staal, aluminium en RVS. Dat doen ze voor onder andere constructie- en offshorebedrijven en machine- en apparatenbouwers, in zowel binnen- als buitenland. Klanten ervaren MWA niet alleen als een leverancier maar als een professionele partner die over de hele linie meedenkt en doordenkt, ook als het gaat om nieuwe oplossingen en diensten.

MWA Metaal heeft gekozen voor zonnepanelen van Jolywood en omvormers van Huawei. Deze 1060 zonnepanelen á 385 Wp wekken voldoende energie op om het energieverbruik grotendeels te kunnen compenseren.

Extra interessant is de Huawei Energie Manager. Hierdoor heeft MWA inzage in de opwekking van zonne-energie en het energieverbruik. Ook beveiligt de dynamische vermogensregeling van dit systeem de hoofdzekering tegen overbelasting.

Wil jij je bedrijf ook Beter laten zorgen voor het milieu én meer Duurzame winst genereren? Neem dan nu contact met ons op.

 

 

Maurits Zuidijk