Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Roelofarendsveen - Wesselman Flowers

augustus 25th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

In Roelofarendsveen teelt Wesselman Flowers al meer dan 25 jaar gecertificeerde kwaliteitstulpen die in heel Europa worden verkocht. Duurzaamheid stond daarbij altijd al hoog in het vaandel en met bijna 600 zonnepanelen wordt dat nog maar eens onderstreept. Beter Duurzaam verzorgde zowel de plaatsing als de installatie.

Global G.A.P.- en MPS-A-gecertificeerd

Dat Wesselman Flowers werk maakt van duurzaamheid, blijkt wel uit verschillende certificeringen waaraan het bedrijf voldoet. Zo is Wesselman Flowers bijvoorbeeld Global G.A.P.-gecertificeerd, waarmee het bedrijf voldoet aan wereldwijd gestelde eisen voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Ook beschikt de tulpenteler uit Roelofarendsveen over het MPS-A-certificaat. Dit certificaat wordt toegekend aan bedrijven die de milieubelasting op hun productielocaties tot een minimum weten te beperken.

Bijna 600 zonnepanelen

Met de plaatsing van bijna 594 zonnepanelen zet Wesselman Flowers opnieuw een grote stap als het gaat om duurzaamheid. Beter Duurzaam verzorgde naast de plaatsing van deze 360 Watt sterke zonnepanelen ook de aansluiting op de Huawei-omvormers.

SDE++ subsidie

Om de plaatsing van de zonnepanelen extra aantrekkelijk te maken, regelde Beter Duurzaam ook de gehele aanvraag van SDE++ subsidie voor Wesselman Flowers. Wilt u ook zonnepanelen plaatsen en bent u benieuwd of u ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact op met onze specialisten; wij nemen graag de tijd om u hierbij te adviseren.

 

 

Maurits Zuidijk