Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Maastricht - Hanos

juli 11th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Culinaire groothandel Hanos heeft in Maastricht geïnvesteerd in een duurzame toekomst. Beter Duurzaam heeft er maar liefst 5.460 zonnepanelen van Jinko Solar geïnstalleerd! Deze krachtige panelen, met een vermogen van 470 Watt per stuk, hebben het dak van Hanos omgetoverd tot een bron van duurzame energie.

Nieuwe stap in duurzaamheid

Hanos Maastricht staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende service voor de horeca- en cateringsector. Nu zet Hanos een nieuwe stap in duurzaamheid door te investeren in zonne-energie. Met de installatie van 5.460 zonnepanelen van Jinko Solar wordt het dak van Hanos omgevormd tot een groene energiecentrale. Zo draagt Hanos Maastricht actief bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het creëren van een duurzamere toekomst. Bovendien bespaart Hanos dankzij de zonnepanelen enorm op energiekosten.

Geavanceerde technologie voor optimale prestaties

Beter Duurzaam heeft de zonnepanelen met hoogwaardig Van der Valk Pro+ montagemateriaal stevig op het dak bevestigd. Deze robuuste en betrouwbare systemen zorgen ervoor dat de panelen veilig op hun plek blijven, zelfs onder extreme weersomstandigheden. De zonnepanelen zijn gekoppeld aan 17 omvormers van SolarEdge, die de opgewekte zonne-energie efficiënt omzetten. Om ervoor te zorgen dat de installatie goed beschermd is, zijn er ook 12 shelters van Trayco en 156 stringboxen van Weidmuller geïnstalleerd. Met deze geavanceerde installatie wordt elke zonnestraal optimaal benut, wat resulteert in een indrukwekkende energieopbrengst.

Op weg naar een duurzame toekomst

De installatie van de bijna 5.500 zonnepanelen toont Hanos' actieve bijdrage in de strijd tegen klimaatverandering. Door over te schakelen op hernieuwbare energie vermindert Hanos niet alleen zijn impact op het milieu, maar inspireert het ook andere bedrijven om dezelfde stap te zetten. Beter Duurzaam helpt je hier graag bij. Neem daarom contact met ons op voor maatwerk advies van onze specialisten!

 

 

Maurits Zuidijk