Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Leeuwarden - Gomarus

juni 10th, 2020 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Het Gomarus College in Leeuwarden is een kleine school met oog voor elk individu. Hier wil men iedere leerling op weg helpen bij het inzetten van je talenten op een manier die bij je past. Door de goede sfeer, samenwerking en kleinschaligheid kennen de docenten de studenten snel en maakt men gemakkelijk nieuwe vrienden. Er is  hebben vmbo, havo en vwo. Volgt men de theoretische leerweg of havo dan kun je hier examen doen. De examenresultaten zijn uitstekend. Als je graag leert en leren gaat je gemakkelijk af, is er ruimte om extra te dingen leren. En gaat het een keertje niet zo lekker, dan biedt het Gomarus college in Leeuwarden je extra zorg.

SunPower Zonnepanelen voor Gomarus

Voor deze scholengemeenschap heeft Beter Duurzaam, na de opdracht in Groningen, onlangs 214 SunPower zonnepanelen van 415 Wattpiek op het dak geĂ¯nstalleerd. Er is voor SunPower gekozen vanwege:

  • de uitermate hoge kwaliteit en opbrengst per paneel van de P3 panelen
  • de bewezen prestaties van SunPower
  • de lange historie waar het merk zich heeft onderscheiden
  • de complete SunPower garantie met bijpassende voorwaarden.

Heeft u ook een scholengemeenschap onder uw hoede en wilt u net zoals van Gomarus College in Leeuwarden duurzaam investeren en geld besparen? Heeft u vragen over subsidie mogelijkheden of wilt u ook een aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Maurits Zuidijk