Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Harderwijk - MFC De Roef

augustus 8th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Ook MFC De Roef heeft gekozen voor zonnepanelen van Beter Duurzaam. Het multifunctionele centrum in Harderwijk beschikt over 203 zonnepanelen van Jinko Solar. Met een vermogen van 360 Watt per paneel leveren de panelen een significante bijdrage aan de duurzame energieopwekking op het dak van De Roef. Bovendien bespaart het centrum hiermee fors op haar energierekening.

Bruisend multifunctioneel centrum

MFC De Roef, een bruisend multifunctioneel centrum, heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld in het sociale leven van de Harderwijkse gemeenschap. Nu, met de plaatsing van 203 hoogwaardige zonnepanelen van Jinko Solar, draagt De Roef ook bij aan duurzaamheid. Terwijl bezoekers genieten van diverse activiteiten, wekken de zonnepanelen op het dak hernieuwbare energie op. Zo draagt MFC De Roef actief bij aan een duurzamere toekomst.

Iedere zonnestraal optimaal benut

De zonnepanelen zijn op een solide manier bevestigd met behulp van het betrouwbaar Van der Valk Pro+ montagemateriaal. Dit zorgt ervoor dat de panelen stevig en veilig op hun plaats blijven, ook bij harde wind. Bovendien maken geavanceerde omvormers van SolarEdge het mogelijk om de opgewekte zonne-energie efficiënt om te zetten. Deze technologische innovatie maximaliseert de energieopbrengst van de panelen, waardoor elke zonnestraal optimaal benut wordt.

Actief bijdragen aan minder klimaatverandering

De installatie van de zonnepanelen markeert de manier waarop MFC De Roef actief wil bijdragen aan het verminderen van klimaatverandering. Door gebruik te maken van hernieuwbare energie verminderen ze niet alleen de impact op het milieu, maar inspireren ze ook anderen om hetzelfde te doen.

 

 

Maurits Zuidijk