Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Hamer

juli 13th, 2018 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Nadat SDE subsidie was toegekend ontving Beter Duurzaam de opdracht om bij Hamer Installatie Techniek in Apeldoorn zonnepanelen te installeren.

Het bedrijf is een bekende professional en al jarenlang een begrip in de nationale en internationale installateurs branch. Na een aantal adviesgesprekken is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. In totaal zullen bijna 1.000 zonnepanelen op jaarbasis ca. m 250.000kWh op wat gelijk staat aan het verbruik van 70 huishoudens. SolarEdge heeft de mogelijkheid om op paneel niveau te optimaliseren en inzage te geven in het de prestaties van het zonnepaneel. Beter Duurzaam plaatste de zonnepanelen op verschillende daken.

Heb jij ook een bedrijf en wil je net zoals Hamer Installatie Techniek duurzaam ondernemen en geld besparen? Neem dan contact met ons op.

 

Referenties in Apeldoorn

 

 

Hetraco - Bij Hetraco doet men er alles aan onze klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Hetraco is producent van special fasteners (bouten/moeren/tapeinden/etc.) in alle soorten legeringen. Gespecialiseerd in snelle levering en hoge kwaliteit.

Wij plaatsen hier 720 zonnepanelen

 
 

ORPHEUS is het theater in Apeldoorn.  Van januari 2003 tot september 2004 werd het theatergebouw grondig verbouwd, gerestaureerd en uitgebreid onder leiding van architect Herman Hertzberger. De ruime foyer en grote zaal van het theater bleven hierbij wel bewaard.

Wij plaatsen hier 154 zonnepanelen

 

TOMRA biedt oplossingen voor optimaal hergebruik van grondstoffen, zoals emballage-automaten voor gebruikte drankverpakkingen en Orwak afval- en balenpersen voor de verwerking van diverse stromen (bedrijfs)afval.

Wij leveren hier ruim 700 zonnepanelen

 

HAMER is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

 

Beter Duurzaam heeft de keuze gemaakt om SolarEdge aan te bieden vanwege de hoge kwaliteit van de omvormer. Tevens is het risico van dit product lager en zijn de opbrengsten van uw zonnestroom systeem hoger. Een winst voor de eindgebruiker en ons als leverancier.

 

 

Maurits Zuidijk