Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Almere - International School Almere

oktober 31st, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

International School Almere (ISA) zet zich in voor een duurzame toekomst voor haar leerlingen. Op beide vestigingen van de school heeft Beter Duurzaam in totaal 652 zonnepanelen van Jinko Solar geplaatst. Op de locatie aan Heliumweg liggen er 340, terwijl de nieuwe locatie aan de Breskensweg is voorzien van 312 zonnepanelen.

Duurzaam onderwijs en groene energie

ISA is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs, waarbij duurzaamheid een belangrijk aspect is. Door zonnepanelen te installeren, integreert ISA duurzaamheid in haar dagelijkse praktijk. Terwijl de leerlingen leren en groeien, wekken de zonnepanelen op de daken hernieuwbare energie op. Zo neemt ISA actief deel aan de overgang naar schone energie en brengt het haar leerlingen het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn bij. Met de zonnepanelen vermindert de school zowel de CO2-uitstoot als de energiekosten en bevordert het tegelijk een duurzame leefomgeving. De zonnepanelen zijn aangesloten op Huawei-omvormers en gemonteerd met hoogwaardig ValkPro+ montagemateriaal van Van der Valk Solar.

Samen werken aan een groenere toekomst

De installatie van de zonnepanelen op beide ISA-locaties is het resultaat van een vruchtbare samenwerking met Beter Duurzaam. Beide partijen delen de visie van een duurzame toekomst en hebben zich ingezet om deze visie in de praktijk te brengen. Dankzij de expertise en kwalitatieve producten van Beter Duurzaam beschikt ISA over betrouwbare en efficiënte installaties. Deze samenwerking inspireert ook andere scholen en instellingen om duurzaamheid te omarmen en te investeren in groene energie.

 

 

 

Maurits Zuidijk