Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Klant in beeld | Autobedrijf Hong-Paul

mei 30th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Autobedrijf Hong-Paul in Duiven maakt je auto duurzamer door de versnellingsbak van je Audi e-tron of Volkswagen GTE te reviseren. Hiermee verleng je de levensduur van je auto.

Kun je wat over Autobedrijf Hong-Paul vertellen?

In 2005 heb ik het bedrijf opgericht als specialist in het reviseren en onderhouden van motoren. Tien jaar later, in 2015, heb ik me gespecialiseerd in de revisie van DSG- en S tronic-automaten, die onder andere worden geleverd in de Audi e-tron- en Volkswagen GTE-modellen en in andere auto’s van het VAG-concern. Dat doe ik voor autobedrijven in Nederland en zelfs voor autobedrijven in het buitenland. Zo’n revisie is niet alleen een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe versnellingsbak, maar verlengt ook de levensduur van de transmissie. Dat is wel zo duurzaam.

Waarom hebben jullie gekozen voor een samenwerking met Beter Duurzaam?

Ik wilde mijn bedrijf graag verduurzamen, ook om mijn energierekening te verlagen. Daarom ben ik gericht op zoek gegaan naar zonnepanelen. Kwaliteit is voor mij heel belangrijk en na wat vergelijken kwamen de zonnepanelen van SunPower als beste uit de bus. Ik ontdekte dat Beter Duurzaam deze panelen levert en omdat Beter Duurzaam een betrouwbare en professionele indruk maakte, besloot ik om de zonnepanelen via hen te laten plaatsen.

Hoe is de samenwerking met Beter Duurzaam bevallen?

Heel goed! Beter Duurzaam heeft alles keurig geregeld. We hebben in totaal vier installaties door Beter Duurzaam laten plaatsen, dat zegt wel genoeg denk ik. Ik kan Beter Duurzaam van harte aanbevelen.

 

 

Maurits Zuidijk