Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Dronten - Elshof

februari 22nd, 2019 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Toponderneming kiest voor kwaliteit

In de boomgaarden van Elshof wordt veel aandacht besteed aan een gezonde bodem, de grond wordt jaarlijks verrijkt met groencompost en biologische mest. Daarnaast is er maximaal aandacht om een natuurlijk evenwicht in stand te houden, dit alles zorgt er voor dat Elshof jaarlijks een groot kwantum biologische appels en peren kan telen die zijn weg vinden in binnen en buitenland. De appels en peren worden zo nodig opgeslagen in de modernste koeling met DCS bewaring. Dit gaat nog een stap verder dan de bekende ULO bewaring en zorgt voor een nog beter behoud van hardheid en uitstalleven. Elshof is in januari 2018 uitgeroepen tot toponderneming van Dronten over het jaar 2017.

Zonnepanelen Elshof

Nadat SDE subsidie was toegekend ontving Beter Duurzaam de opdracht om bij Elsfhof in Dronten de zonnepanelen te plaatsen. Na een aantal adviesgesprekken is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. In totaal wekken bijna 1100 SunPower P-serie zonnepanelen op jaarbasis ruim 365.000kWh per jaar op, wat gelijk staat aan het verbruik van ruim 100 huishoudens. SolarEdge heeft de mogelijkheid om op paneel niveau te optimaliseren en inzage te geven in het de prestaties van het zonnepaneel. Beter Duurzaam plaatste de zonnepanelen op verschillende daken.

Heb jij ook een bedrijf en wil je net zoals van Elshof uit Dronten duurzaam ondernemen en geld besparen? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Wat is SDE subsidie?

Middels onderstaande animatie leggen wij dit graag aan u uit:

 

 

Maurits Zuidijk