Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Wat zijn bi-facial zonnepanelen?

januari 12th, 2024 | 2 min read

By Maurits Zuidijk

Welkom bij Beter Duurzaam, dé specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen. In deze tekst willen we graag de schijnwerpers richten op de voordelen van bifaciale zonnepanelen, een technologie die de zonne-energieopbrengst flink kan verhogen. Lees verder en ontdek hoe bifaciale zonnepanelen de energieopwekking kunnen optimaliseren en de ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Omdat wij vrijwel alleen bifacial zonnepanelen leveren, kunnen we dit tegen een zeer gunstige prijs bij je installeren! Ontdek de Kracht van Bifaciale Zonnepanelen: De Duurzame Oplossing van Beter Duurzaam

 

Verhoogde energieopbrengst:

Bifaciale zonnepanelen zijn ontworpen om niet alleen zonlicht aan de voorzijde op te vangen, maar ook om te profiteren van het gereflecteerde en diffuus licht dat aan de achterkant van het paneel valt. Dit betekent dat ze energie kunnen opwekken vanuit meerdere bronnen, waardoor de totale energieopbrengst aanzienlijk stijgt. Met bifaciale zonnepanelen kun je meer groene energie produceren en tegelijkertijd de energiekosten verlagen. Ontdek de ongeëvenaarde energieopbrengst van bifaciale zonnepanelen bij Beter Duurzaam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Verbeterde prestaties bij diffuus licht:

Traditionele zonnepanelen presteren vaak minder efficiënt bij bewolkte dagen of wanneer de zon laag aan de horizon staat. Bifaciale zonnepanelen daarentegen zijn veel beter in staat om diffuus licht op te vangen, waardoor ze ook op minder zonnige dagen een hogere energieopbrengst behalen. Dit maakt ze ideaal voor klimaten met wisselende weersomstandigheden, zoals het onze. Kies voor betrouwbare energieopwekking, ongeacht het weer, met bifaciale zonnepanelen van Beter Duurzaam. Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor je woning!

 

 

Hogere opbrengst:

Bifaciale zonnepanelen maken gebruik van beide zijden van het paneel om zonne-energie op te wekken. Dit betekent dat ze efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte op je dak of terrein. In vergelijking met traditionele zonnepanelen kun je met bifaciale panelen meer energie opwekken per vierkante meter geïnstalleerd paneeloppervlak. Dit is vooral voordelig als je beperkte ruimte heeft, maar toch wilt profiteren van duurzame energie. Benut de ruimte optimaal en genereer meer energie met bifaciale zonnepanelen van Beter Duurzaam. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Verhoogde levensduur

Bifaciale zonnepanelen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij de gebruikte materialen (we werken alleen met glas-glas zonnepanelen) en geavanceerde productietechnieken zijn ze bestand tegen de tand des tijds en hebben ze een langere levensduur dan traditionele panelen. Bovendien zijn ze minder gevoelig voor microscheurtjes en vermogensverlies door degradatie, waardoor ze een stabiele en betrouwbare energieoplossing bieden voor de lange termijn. Investeer in de toekomst met duurzame bifaciale zonnepanelen van Beter Duurzaam. Neem contact met ons op en ontdek hoe je kan bijdragen aan een groenere wereld!

Beter Duurzaam is je partner in duurzame energieoplossingen en bied je de voordelen van bifaciale zonnepanelen. Verhoog de energieopbrengst, verbeter je ecologische voetafdruk en profiteer van de vele voordelen van deze geavanceerde technologie. Neem vandaag nog contact met ons op en maak de overstap naar een groenere toekomst met bifaciale zonnepanelen van Beter Duurzaam!

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe bifaciale zonnepanelen van Beter Duurzaam uw energieopbrengst kunnen verhogen!

Maurits Zuidijk