Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Kies voor kwaliteit en veiligheid met zonnepanelen van Beter Duurzaam

mei 6th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Als u zonnepanelen laat installeren, wilt u geen concessies doen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Ook voor uw verzekeraar is het belangrijk dat uw zonnepanelen veilig en professioneel zijn geplaatst. Kies daarom voor zonnepanelen van Beter Duurzaam. Al onze installaties voldoen aan de strenge normen van de nieuwe installatierichtlijn SCIOS Scope 12. Bovendien is ons personeel Scope 12-opgeleid en kunnen wij Scope 12-keuringen voor u verzorgen. Ook daarom kiest u voor Beter Duurzaam.

Scope 12, voor maximale zekerheid

De Scope 12-inspectie is opgesteld door het Verbond van Verzekeraars om de kwaliteit van de installatie van zonnepanelen te waarborgen. Hierbij wordt de volledige installatie geïnspecteerd, van de PV-panelen tot het punt waar de in-voeding op de netaansluiting plaatsvindt. Ook alle tussenliggende hoofd-, onder- en PV-verdeelkasten, kabels, omvormers en panelen vallen hieronder. De inspectie beoordeelt niet alleen de elektrotechnische componenten, maar ook de draagconstructies, bevestigingsframes, windbestendigheid en brandveiligheid van de installatie. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van de voordelen van zonnepanelen.

Scope 12-inspectie aanvragen?

Bij Beter Duurzaam stellen we hoge eisen aan aspecten als kwaliteit en veiligheid. Dat al onze installaties aan de strenge Scope 12-veiligheidsnormen voldoen, is daar een prachtig bewijs van. Om de veiligheid te waarborgen, werken wij bovendien met Scope 12-opgeleide medewerkers die precies weten hoe zij uw zonnepanelen veilig en professioneel kunnen installeren. Bovendien kunnen wij ook Scope 12-inspecties voor u verzorgen. Wilt u een Scope 12-inspectie laten uitvoeren of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; onze specialisten helpen u graag!

Maurits Zuidijk