Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Een 9,8 uit 100 reviews: ook daarom kiest u voor Beter Duurzaam

februari 25th, 2022 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Bij Beter Duurzaam houden we van de zon. Maar wist u dat we ook regelmatig van sterren en regen genieten? De afgelopen 5 jaar regende het namelijk sterren, met dank aan vele tientallen klanten die hun ervaring met Beter Duurzaam deelden via Google. Afgelopen week ontvingen we van dhr. Bronsvoort onze 100e review, waar we gepast trots op zijn:

“Duidelijke communicatie. Snelle levering. Vriendelijke werknemers die accuraat en snel de panelen hebben gelegd en de overige onderdelen (bv. omvormer) hebben aangesloten. Tussendoor alle tijd voor vragen en uitleg.”

Minstens zo dankbaar zijn we voor het gemiddelde rapportcijfer dat onze klanten ons geven: na alle 100 reviews staat onze score op bijna het maximaal haalbare rapportcijfer van een 9,8 (= 4,9 uit 5 sterren). Een prestatie waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt en tegelijk een geweldige stimulans om ons ook in de toekomst te blijven inzetten om u als klant maximaal tevreden te houden.

Bedankt voor uw vertrouwen! En heeft u verbeterpunten voor ons? Deel ze gerust met ons; we blijven onszelf graag verbeteren.

Maurits Zuidijk