Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Certificaten

maart 1st, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Als je je woning of bedrijfspand gaat verduurzamen, wil je geen zorgen hebben over veiligheid en kwaliteit. Daarom staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Zo kun je zorgeloos en naar volle tevredenheid je eigen duurzame energie opwekken, beheren en gebruiken.

Certificaten kwaliteit en veiligheid

Als het om kwaliteit en veiligheid gaat, laten we bij Beter Duurzaam niets aan het toeval over. Omdat we deze thema’s uiterst serieus nemen, volgen onze medewerkers bijvoorbeeld regelmatig trainingen. Ook voldoen we als één van de enige installateurs aan een aantal zeer strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Erkend leerbedrijf

Ook met het oog op de toekomst willen we de kwaliteit en de veiligheid in onze sector waarborgen. Daarom delen we als erkend leerbedrijf graag de liefde voor ons vak met nieuw talent. Ben jij op zoek naar een baan bij een betrokken werkgever waarbij je je kennis in de praktijk kunt brengen? Bel of mail ons gerust!

Hieronder vind je een overzicht van onze certificaten en de omschrijving daarvan.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement

ISO 14001

Milieumanagement

VCA

Veiligheid (veiligheid - gezondheid - milieu) Checklist Aannemers

Safety Culture Ladder

Veilige cultuur

InstallQ

Veilige installateurs

Techniek Nederland

Aangesloten als erkend installateur

SCIOS Scope 12

Geïnspecteerd zonnestroominstallaties

SBB

Erkend leerbedrijf

 

Wil je ook graag verduurzamen? En ben je op zoek naar een professionele specialist die werkt volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen? We helpen je graag! Neem voor deskundig advies op maat gerust contact met ons op. We denken graag mee in oplossingen die het best bij je huidige en toekomstige situatie passen.

Maurits Zuidijk