Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Beter Duurzaam slaat handen ineen met KSTAR

augustus 25th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Beter Duurzaam gaat samenwerken met KSTAR voor energieopslag voor zowel de residentiële als de commerciële markt. Na een bezoek aan KSTAR in China zijn de overeenkomsten getekend.

KSTAR, koploper in energieopslag

KSTAR is een toonaangevende specialist in energieopslag en omvormers. Nadat het bedrijf in 1993 werd opgericht, heeft KSTAR een ijzersterke reputatie opgebouwd. Met een breed scala aan oplossingen helpt KSTAR zowel particuliere als zakelijke gebruikers actief verduurzamen. Dankzij een sterke focus op R&D blijft KSTAR vooruitstrevende oplossingen ontwikkelen die naadloos voldoen aan specifieke klantbehoeften.

KSTAR omvormers, voor optimaal rendement

Naast energieopslagsystemen biedt KSTAR ook omvormers voor zonnepanelen. De omvormers van KSTAR staan bekend om hun efficiënte werking, maar ook om hun hoge rendement. Bovendien zijn de omvormers van het merk uitgerust met slimme en handige functies. Je kunt ze bijvoorbeeld op afstand monitoren en de omvormers beschikken eveneens over geavanceerde veiligheidsfuncties.

Benieuwd wat KSTAR voor jou kan betekenen?

Wil je graag verduurzamen en ben je benieuwd wat de oplossingen van KSTAR daarin voor je kunnen betekenen? Neem voor meer informatie en advies op maat contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. We staan graag voor je klaar om je naar volle tevredenheid en met een scherpe focus op kwaliteit en veiligheid te helpen verduurzamen!

Maurits Zuidijk