Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Beter Duurzaam ondersteunt Child Ministry Malawi

december 8th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Maatschappelijke betrokkenheid is de drijfveer waaruit we bij Beter Duurzaam werken aan een betere en duurzame wereld. Dagelijks geven we daar invulling aan met hoogwaardige oplossingen voor duurzame energie, maar daarnaast dragen we ook goede doelen een warm hart toe. Ook dit jaar ondersteunen we de stichting Child Ministry Malawi.

Kansrijke toekomst voor arme families

Child Ministry Malawi wil de arme bevolking van Malawi helpen om een toekomst op te bouwen. Met een gift ondersteunt Beter Duurzaam deze stichting om zich hiervoor in te zetten. Met deze gift kan Child Ministry Malawi het volgende faciliteren:

  • Landbouw voor een jaar lang voedsel voor 100 families
  • Vijf maanden lang voedselhulp voor 100 gezinnen
  • Een verantwoordelijke die het project coördineert en wekelijks terugkoppelt

Safe Home en Ebenezer kinderdagverblijf

Naast dit voedselproject biedt Child Ministry Malawi, in samenwerking met de lokale partner Mthunzi Ministries, ook een veilig thuis aan inwoners van Malawi. Zo worden in het Safe Home 24 meisjes opgevangen die eerder op straat leefden. Daarnaast biedt Child Ministry Malawi in het Ebenezer kinderdagverblijf onderdak aan 40 kinderen die met hun moeders mee de straat op gingen.

Wil jij Child Ministry Malawi ook steunen?

Draag jij het werk van Child Ministry Malawi ook een warm hart toe en wil je hen ondersteunen? Kijk voor meer informatie op de website van de stichting.

Maurits Zuidijk