Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Beter Duurzaam - Elite partner van SunPower

december 3rd, 2018 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Top kwaliteit zonnepanelen in Apeldoorn

Zonnepanelen in Apeldoorn koopt u voortaan bij een Elite Partner van SunPower. Volgens SunPower zijn Elite Partners 'Top-notch Solar Partners', wat niets minder betekent dan magnifieke samenwerkers. Elite Partners hebben een geavanceerde training ondergaan en hebben consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben de training 'SunPower Advanced+' voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp, kwaliteit en service. Hier profiteert u van en dit geeft u zekerheid over uw keuze voor Beter Duurzaam.

Foto 1 blog 2 03-12-2018

Meer opbrengst en garantie met SunPower

Er is door diverse partijen onafhankelijk uitvoerig getest hoe SunPower zonnepanelen presteren in vergelijking met andere installaties en de uitkomsten zijn zeer positief. SunPower is vanwege de betere kwaliteit van hun producten ook in staat om langere productgaranties en betere voorwaarden voor zowel de product- als vermogensgaranties te bieden.

Lees hier meer over Sunpower zonnepanelen, de unieke SunPower garantie en vraag naar duurzame projecten bij u in de omgeving.

 

Maurits Zuidijk