Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Lelystad - De Olmen, Warande

mei 10th, 2022 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Aan de zuidkant van Lelystad verrijst de splinternieuwe woonwijk Warande. Deze nieuwbouwwijk ligt op een unieke locatie, die de stad en de natuur met elkaar verbindt. Op 18 woningen in één van de projecten in deze wijk - De Olmen - heeft Beter Duurzaam 114 zonnepanelen geplaatst.

Wonen tussen stad en natuur

De nieuwbouwwijk Warande ligt op een unieke locatie op het snijvlak van de stad en de natuur. Met de Oostvaardersplassen en het Markermeer in de spreekwoordelijke achtertuin biedt de nieuwbouwwijk volop ruimte om te recreëren. Bovendien is het project door veel groen omgeven, zoals bijvoorbeeld het schitterende Olmenpark.

Meer dan 100 zonnepanelen

Ook de woningen in de wijk Warande hebben een groen en duurzaam karakter. In opdracht van onze relatie Delektro Nederland uit Ede heeft Beter Duurzaam 114 zonnepanelen geplaatst, verdeeld over 18 woningen. Dankzij deze zonnepanelen maken de bewoners van deze woningen gebruik van duurzame zonne-energie. Bovendien genieten deze bewoners van een flink lagere energierekening.

Ook zonnepanelen op uw woning?

Wilt u uw woning ook verduurzamen en uw energielasten aanzienlijk verlagen? Neem voor maatwerk advies over zonnepanelen en andere oplossingen contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren.

 

 

Maurits Zuidijk