Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Huizen - AV Zuidwal

juni 15th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Atletiek op topniveau vraagt om zonnepanelen van wereldklasse. Daarom heeft AV Zuidwal in Huizen gekozen voor SunPower-zonnepanelen en SolarEdge-omvormers van Beter Duurzaam. Nadat de atletiekvereniging onlangs al LED-verlichting installeerde om energie te besparen, wekt de vereniging nu ook energie op met zonnepanelen. We installeerden 54 zonnepanelen van 415 Watt.

Atletiek op wedstrijd- en recreatief niveau

Atletiekvereniging Zuidwal in Huizen bestaat inmiddels ruim 30 jaar. De vereniging beschikt over een professionele, verlichte kunststofbaan voor alle atletiek- en loopsportonderdelen op wedstrijd- en recreatief niveau. Bovendien beschikt de accommodatie van AV Zuidwal over faciliteiten als een fitnessruimte, douchegelegenheden en een altijd gezellige kantine. Uiteraard is de atletiekvereniging onderdeel van de Atletiekunie, de sportbond van NOC*NSF.

Een sociale en gezellige vereniging voor iedereen

De atletiekvereniging uit Huizen heeft een groot aanbod vakkundige en gecertificeerde trainers. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau sporten, en dat voor een toegankelijke prijs. Dat de club een sociale en gezellige vereniging voor iedereen is, blijkt ook uit de grote betrokkenheid van de leden bij allerhande activiteiten die de atletiekvereniging organiseert.

Wilt u ook besparen op energie?

Wilt u, net als AV Zuidwal, ook graag geld besparen en bijdragen aan een duurzaam milieu? Neem voor meer informatie over energiebesparende maatregelen, zonnepanelen of subsidies gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

 

 

Maurits Zuidijk