Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Duiven - Autobedrijf Hong Paul

juli 7th, 2022 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Autobedrijf Hong Paul bedient vanaf de Typograaf in Duiven zowel zakelijke als particuliere klanten met reguliere en specifieke werkzaamheden. Beter Duurzaam verduurzaamde het autobedrijf door het volledige dak te voorzien van in totaal 268 zonnepanelen. Daarmee onderneemt het autobedrijf niet alleen heel duurzaam, maar profiteert het bovendien van een flinke besparing op de energiekosten.

Goedkope en duurzame stroom

Nu gas en stroom steeds duurder worden, wordt zonne-energie nóg interessanter. Zeker voor ondernemers die veel verbruiken kunnen zonnepanelen een flinke kostenbesparing opleveren. Daar weet autobedrijf Hong Paul inmiddels alles van. Dankzij 268 SunPower Maxeon 5 zonnepanelen van 440 Watt bespaart het autobedrijf enorm op haar maandelijkse energiekosten. Bovendien is de stroom die het autobedrijf gebruikt nu een stuk duurzamer. Via geavanceerde SolarEdge-omvormers kan het autobedrijf de opgewekte zonne-energie voor allerlei uiteenlopende doelen gebruiken.

Bespaar ook op uw energielasten

Wilt u ook graag uw onderneming verduurzamen en tegelijk flink besparen op uw energielasten? Volg dan het voorbeeld van autobedrijf Hong Paul en kies voor zonnepanelen van Beter Duurzaam! Onze specialisten denken nemen graag de tijd om u op maat te adviseren over de mogelijkheden. Ook de aanvraag van SDE++ subsidie, ISDE-subsidie en EIA (Energie-Investeringsaftrek) kunnen wij voor u regelen. Onze specialisten weten als geen ander hoe we het zo aantrekkelijk mogelijk voor u kunnen maken. Dat is een prettige gedachte! Neem daarom gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

Foto 1 project 75

Maurits Zuidijk