Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Deventer - GEA Farm Technologies

oktober 10th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Als betrouwbare partner helpt GEA Farm Technologies melkveehouders over de hele wereld om hun toekomst succesvol en duurzaam te managen. Zelf heeft GEA Farm Technologies ook een duidelijke visie op duurzaamheid: op het dak van het kantoor in Deventer plaatste Beter Duurzaam bijna 100 Tiger Neo-zonnepanelen van Jinko Solar. Daarmee bespaart GEA Farm Technologies niet alleen flink op hun energiekosten, maar draagt het ook bij aan een duurzaam milieu.

Decennialang partner van melkveehouders

GEA Farm Technologies is al decennialang één van de grootste leveranciers van een compleet aanbod geïntegreerde oplossingen voor de veehouderijsector. Van hoogwaardige melkinstallaties tot stalinrichting en van voersystemen en mestmanagement tot geavanceerde serviceconcepten: GEA Farm Technologies loopt voortdurend voorop met innovatieve technologie die voldoet aan de meest recente richtlijnen en gecertificeerde kwaliteitsnormen.

93 Jinko Solar Tiger Neo-zonnepanelen

Innovatie gaat bij GEA Farm Technologies hand in hand met duurzaamheid. De organisatie vindt het dan ook belangrijk om zelf ook duurzaam te ondernemen. Daarom stapt GEA Farm Technologies voor haar eigen energievoorziening over op duurzame zonne-energie. Beter Duurzaam plaatste 93 Tiger Neo-zonnepanelen van Jinko Solar op het dak van het bedrijf in Deventer. De zonnepanelen leveren een vermogen van liefst 470 Watt per stuk, zijn verbonden met een omvormer en optimizers van SolarEdge en bevestigd met ValkPro+ montagemateriaal van Van der Valk Solar.

Bespaar energiekosten én het milieu

Wil jij je woning of bedrijfspand ook graag verduurzamen en op die manier bezuinigen op je energiekosten en het milieu sparen? De ervaren specialisten van Beter Duurzaam helpen je hier graag bij. Of het nu gaat om zonnepanelen, een opslagbatterij, een warmtepomp of één van onze andere oplossingen: onze specialisten adviseren je op maat én bij jou op locatie. Daarbij staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid altijd voorop. Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op!

 

 

Maurits Zuidijk