Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Den Ham - Roelofs Groep

november 28th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Bij Roelofs Groep in Den Ham gaan vakmanschap en duurzame innovatie hand in hand. Zeker nadat Beter Duurzaam er onlangs 245 SunPower-zonnepanelen heeft geïnstalleerd, is Roelofs Groep klaar voor een duurzame toekomst. Met een vermogen van 410 Watt per stuk dragen deze zonnepanelen significant bij aan de energiebehoefte van het bedrijf. Tegelijk bespaart Roelofs Groep dankzij de zonnepanelen fors op haar energiekosten.

Een duurzame visie voor Roelofs Groep

Roelofs Groep is een toonaangevend bedrijf in de infrastructuur en de bouwsector, dat bekend staat om zijn expertise en innovatieve oplossingen. Nu zet Roelofs Groep een belangrijke stap in duurzaamheid door te investeren in zonne-energie. Met de installatie van 245 hoogwaardige zonnepanelen van SunPower neemt Roelofs Groep actief deel aan de overgang naar hernieuwbare energie. Door zelf groene energie op te wekken, vermindert Roelofs Groep haar ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een schonere toekomst.

Betrouwbaar montagemateriaal en efficiënte omvormers

De zonnepanelen zijn door de specialisten van Beter Duurzaam met hoogwaardig Allimex Allin montagemateriaal veilig en stevig op het dak bevestigd. Dit robuuste montagesysteem garandeert dat de panelen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en altijd optimaal presteren. Twee omvormers van SolarEdge zorgen ervoor dat de zonne-energie efficiënt wordt omgezet. Dankzij deze geavanceerde installatie profiteert Roelofs Groep optimaal van de zon.

Een groene toekomst realiseren

De installatie van zonnepanelen bij Roelofs Groep markeert een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaamheid. Roelofs Groep toont haar betrokkenheid bij een groene toekomst en inspireert anderen om duurzaamheid ook te omarmen. Het bedrijf laat zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan en dat duurzaamheid ook in de bouwsector een integraal onderdeel kan zijn van de bedrijfsvoering.

 

 

Maurits Zuidijk