Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Blaricum - Gooise Carwash

september 1st, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Bij Gooise Carwash in Blaricum draait alles om een stralend schone auto en een tevreden klant. Maar sinds kort draagt Gooise Carwash ook bij aan een duurzame toekomst. Beter Duurzaam heeft er onlangs 352 zonnepanelen van SunPower geïnstalleerd. Deze krachtige panelen, met een vermogen van 410 Watt per stuk, zorgen bovendien voor een forse besparing op energiekosten voor Gooise Carwash.

Schone auto, schone omgeving

Gooise Carwash staat in de wijde regio bekend vanwege de uitstekende service. Het duurzame karakter maakt de carwash nu extra aantrekkelijk. Terwijl het team van Gooise Carwash zich met hart en ziel inzet om auto's weer stralend schoon te krijgen, wekken de zonnepanelen op het dak duurzame energie op. Zo draagt Gooise Carwash actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het creëren van een schonere omgeving.

Betrouwbaar montagemateriaal en geavanceerde omvormers

De zonnepanelen bij Gooise Carwash liggen stevig op het dak met dank aan betrouwbaar Van der Valk Solar ValkPitched - Clamp montagemateriaal. Dit hoogwaardige montagesysteem zorgt ervoor dat de panelen veilig op hun plek blijven, onder alle weersomstandigheden. Beter Duurzaam heeft de zonnepanelen aangesloten op drie omvormers van SolarEdge, die de opgewekte zonne-energie efficiënt omzetten. Hierdoor geniet Gooise Carwash van een optimaal rendement en een indrukwekkende energieopbrengst.

Op naar een schoon milieu

Door te kiezen voor zonne-energie, vermindert Gooise Carwash niet alleen zijn ecologische voetafdruk, maar inspireert het ook andere bedrijven en klanten om duurzamere keuzes te maken. Samen werken Gooise Carwash en Beter Duurzaam aan een schonere en duurzamere wereld!

 

 

Maurits Zuidijk