Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Zonnepanelen Apeldoorn - Biozek medical

oktober 20th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Met innovatieve in-vitro diagnostische producten levert Biozek medical een belangrijke bijdrage aan het opsporen, behandelen en voorkomen van ziektes. Op het dak van het bedrijf in Apeldoorn installeerde Beter Duurzaam ruim 300 SunPower-zonnepanelen, afkomstig van Maxeon Solar Technologies.

Wereldleider in IVD-producten

Met een breed scala aan in-vitro diagnostische producten is Biozek medical hard op weg om wereldwijd een toonaangevende leverancier van IVD-producten te worden. Het bedrijf heeft een sterk innoverend vermogen en de keuze voor moderne energieopwekking sluit daar dan ook naadloos bij aan. Biozek medical koos, in navolging van veel andere bedrijven uit Apeldoorn, voor Beter Duurzaam als betrouwbare specialist voor haar zonnepanelen.

Ruim 300 zonnepanelen

Met de keuze voor 318 SunPower-zonnepanelen kiest het bedrijf uit Apeldoorn voor betrouwbare zonnepanelen van topkwaliteit. De panelen leveren een hoog vermogen van 415 Watt per stuk en zijn aangesloten op drie hoogwaardige SolarEdge-omvormers. Dankzij 25 jaar volledige garantie is Biozek medical verzekerd van een zorgeloze energievoorziening.

Kies ook voor zonnepanelen van Beter Duurzaam

Wilt u, net als Biozek medical, ook graag duurzaam ondernemen en flink besparen op uw energiekosten? Neem dan contact op met Beter Duurzaam. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden die voor u het meest interessant zijn.

 

 

 

Maurits Zuidijk