Skip to main content

«  View All Posts

Zonnepanelen Amersfoort - Hyundai Wittenberg

februari 22nd, 2022 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Met modellen als de Kona Electric en de Ioniq 5 maakt Hyundai elektrisch rijden bereikbaar voor het grote publiek. Het wagenpark van de Zuid-Koreaanse autofabrikant verovert dan ook in rap tempo het Nederlandse wegennet. Met 180 SunPower-zonnepanelen van Maxeon Solar Technologies kan Hyundai-dealer Wittenberg in Amersfoort haar auto’s opladen op zonne-energie. Dat is niet alleen duurzaam, maar levert bovendien een interessante kostenbesparing op.

Elektrische auto opladen op zonne-energie

De prijzen van gas en stroom schieten al enige tijd door het dak. Daarom wordt het steeds interessanter om een elektrische auto op zonne-energie op te laden. Daar weet Hyundai-dealer Wittenberg inmiddels over mee te praten. Door de plaatsing van 180 zonnepanelen aan de Xenonweg in Amersfoort levert het bedrijf allereerst een bijdrage aan een duurzaam milieu. Maar daarnaast bespaart de autodealer ook nog eens flink op haar maandelijkse energielasten. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Oplossingen op grote en kleine schaal

Zowel op grote als op kleine schaal levert Beter Duurzaam passende oplossingen voor het opladen van elektrische auto’s. Hyundai-dealer Wittenberg is daar een prachtig voorbeeld van. Bij het autobedrijf in Amersfoort plaatste Beter Duurzaam 180 SunPower-zonnepanelen van 415 Wp. Via twee hoogwaardige SolarEdge-omvormers kan het autobedrijf de opgewekte zonne-energie voor allerlei doeleinden gebruiken. Maar ook voor u als particulier heeft Beter Duurzaam doordachte oplossingen om uw elektrische auto duurzaam op te laden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige, maatwerk solar carport via ons concept Duurzame Carport?

Kies ook voor zonnepanelen en bespaar op uw energielasten

Wilt u ook graag uw bedrijfsvoering verduurzamen en tegelijk flink besparen op uw energielasten? Kies dan, net als Hyundai Wittenberg uit Amersfoort, voor zonnepanelen van Beter Duurzaam! Onze specialisten denken graag met u mee in de mogelijkheden. Ook de aanvraag van SDE++ subsidie kunnen wij voor u regelen. Wij weten als geen ander hoe we het voor u zo interessant mogelijk kunnen maken; dat is prettig! Neem daarom gerust contact met ons op voor maatwerk advies en een passend voorstel.

 

Maurits Zuidijk