Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Apeldoorn - Familie Landsheer

mei 14th, 2024 | 1 min read

By Amanda van Wamel

Tevreden klant Beter Duurzaam

Toen we afgelopen jaar wilden overstappen op een warmtepomp, gingen we online op zoek naar een installateur die de warmtepomp bij ons kon leveren en installeren. Dat bleek nogal een uitdaging: bedrijven genoeg die een warmtepomp konden leveren, maar er waren er maar een paar die ‘m ook konden installeren. Helaas hadden die partijen stuk voor stuk een overvolle agenda. 

 Toen ik in diezelfde periode naar mijn werk reed, trok een reclamebord van Beter Duurzaam langs de weg mijn aandacht. Daarna heb ik hen gelijk gebeld en werd ik aangenaam verrast door de vlotte opvolging. Na mijn telefoontje in de zomer van 2023 is er een adviseur bij ons thuis geweest voor advies en een offerte en een paar weken later – in oktober van datzelfde jaar – was de warmtepomp al operationeel. 

 We hebben de warmtepomp inmiddels dus een half jaar in gebruik en zijn heel tevreden over hoe Beter Duurzaam alles heeft geregeld en begeleid. Vanaf het eerste contact viel de oplossingsgerichte instelling op. Ruim 30 jaar geleden heb ik zelf in de installatietechniek gewerkt, dus ik had wel ideeën hoe ik alles qua leidingwerk graag wilde laten lopen. Via een schacht in huis zouden de leidingen zo min mogelijk in het zicht liggen. Beter Duurzaam dacht daar heel fijn in mee. Het eindresultaat is dan ook precies zoals ik het voor ogen had. 

Eigenlijk is er maar één puntje waar Beter Duurzaam nog wat mee zou kunnen doen: de buitenunit van de warmtepomp is vooral functioneel en niet heel fraai om te zien. Als ze iets zouden kunnen doen in de vorm van een ombouw om de buitenunit aan het zicht te onttrekken, kan ik me voorstellen dat veel mensen daarmee geholpen zouden zijn. Dat is ook echt het enige wat ik zo kan bedenken. Los daarvan ben ik vol lof over de goede adviezen, de zorgvuldige voorbereiding, de nette installatie en de stiptheid waarmee Beter Duurzaam alle afspraken is nagekomen. Een welverdiende pluim! 

 

Amanda van Wamel