Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

KSTAR wint grote prijzen op EESA en imponeert met innovatieve energieopslagoplossingen

september 4th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

De 2e China International Energy Storage Exhibition (EESA) is succesvol afgesloten, en KSTAR heeft de show gestolen met een indrukwekkende reeks innovatieve producten. Deze tentoonstelling, die plaatsvond van 29 augustus tot 1 september 2023, trok de aandacht van de energie-industrie wereldwijd.

Met veel enthousiasme ontvangen

KSTAR presenteerde een scala aan energieopslagoplossingen voor diverse toepassingen, waaronder de thuisbatterij, commercieel en grootschalige elektriciteitscentrales. De producten, waaronder eenfasige en driefasige eenheden voor huishoudelijk gebruik, de 50 kW / 100 kWh commerciële bedrijfsbatterij, en de middendrukcabine-achtige energieopslagomvormer, werden met veel enthousiasme ontvangen door bezoekers en de media. De stand van KSTAR was een trekpleister tijdens de beurs, met bezoekers die in groten getale naar hun stand kwamen om de nieuwste technologieën te bekijken, vragen te stellen en de producten uit te proberen.

Twee prestigieuze onderscheidingen

Maar het hoogtepunt voor KSTAR was niet beperkt tot de beursvloer. Tijdens het jaarlijkse zonne-energieopslagcongres dat parallel aan EESA plaatsvond, sleepte KSTAR twee belangrijke prijzen in de wacht: de "Most Influential Enterprise Award 2023" en de "Best Residential Energy Storage Solution Award 2023". Deze prestigieuze onderscheidingen getuigen van KSTAR's leidende positie in de energieopslagsector en hun toewijding aan innovatie.

Foto 1 blog 04-09-2023

Energieopslag in meer dan 180 landen

KSTAR heeft in de afgelopen jaren een reeks aan prijzen ontvangen voor hun prestaties en ontwikkelingen. De energieopslagsector heeft de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt, zowel nationaal als internationaal, en KSTAR heeft zich aangepast aan deze trend door aanzienlijke investeringen te doen in onderzoek en ontwikkeling. Tot op heden heeft KSTAR meer dan 5 GWh aan energieopslagsystemen wereldwijd geleverd, en hun aanwezigheid strekt zich uit tot meer dan 180 landen en regio's.

Voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid

KSTAR blijft zich inzetten voor het versterken van hun positie in de energieopslagmarkt en het ondersteunen van de groeiende vraag naar koolstofarme groene energieoplossingen. Hun voortdurende inzet voor innovatie en hoogwaardige producten belooft een duurzame toekomst voor energieopslag wereldwijd.

Maurits Zuidijk