Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

KSTAR's innovatieve lithium titaanbatterijen: krachtige energieopslag voor thuisgebruik

augustus 29th, 2023 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

KSTAR introduceert nieuwe lithium titaanbatterijcellen voor alles-in-één opslagsysteem thuisenergie.

Nieuwe standaard voor energieopslag

KSTAR, een toonaangevend bedrijf op het gebied van energieopslag en omvormertechnologie, heeft zojuist een opwindende nieuwe toevoeging aan hun productlijn aangekondigd: lithium titaanbatterijcellen voor hun alles-in-één thuisenergie-opslagsysteem (ESS). Met de belofte van opmerkelijke prestaties en duurzaamheid, zet KSTAR een nieuwe standaard voor residentiële energieopslagoplossingen.

Indrukwekkende prestaties

Deze nieuwe batterijcellen zijn ontworpen om indruk te maken. Ze ondersteunen maar liefst 16.000 laadcycli, wat een buitengewone levensduur garandeert van meer dan 25 jaar. Dit betekent dat huiseigenaren kunnen vertrouwen op langdurige en betrouwbare energieopslag, waardoor ze gedurende vele jaren kunnen profiteren van de voordelen van dit systeem.

Compatibel met hybride omvormers

Een ander opmerkelijk kenmerk van de lithium titaanbatterijcellen is hun compatibiliteit met KSTAR's hybride omvormers, waaronder het BluE-S5000D en E10KT model. Dit biedt gebruikers een naadloze integratie met hun bestaande energiesystemen en stelt hen in staat om optimaal gebruik te maken van de opgeslagen energie.

Bestand tegen extreme kou

Een ander groot voordeel van deze batterijcellen is hun vermogen om extreme kou te weerstaan. Of het nu winter is of de temperatuur daalt tot -40 graden Celcius, de lithium titaanbatterijcellen blijven betrouwbaar presteren en leveren energie wanneer dat het meest nodig is.

Veilig en betrouwbaar

Bovendien zet KSTAR zich in voor de veiligheid van zijn klanten. De nieuwe batterijcellen zijn ontworpen met dezelfde betrouwbaarheid en veiligheid als lithiumijzerfosfaatbatterijen, waardoor gebruikers gemoedsrust hebben bij het gebruik van dit opslagsysteem in hun huizen.

Grote stap voorwaarts

Met de introductie van de lithium titaanbatterijcellen zet KSTAR een grote stap voorwaarts in de wereld van thuisenergieopslag. De combinatie van uitzonderlijke levensduur, compatibiliteit, koudebestendigheid en veiligheid maakt dit product een opvallende keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame energieopslagoplossing.

Disclaimer:

Dit persbericht is uitsluitend bedoeld ter informatie. Eventuele vermelde productkenmerken zijn gebaseerd op de informatie die beschikbaar is op het moment van schrijven. Lezers worden aangemoedigd om de officiële KSTAR-website te bezoeken voor de meest recente informatie over producten en specificaties.

Maurits Zuidijk