Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Intratuin verduurzaamt met zonnepanelen van Beter Duurzaam

april 26th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Met het plaatsen van 5.600 zonnepanelen bij Intratuin geeft Beter Duurzaam het groene karakter van Nederlands bekendste tuincentrum een nieuwe dimensie. De geavanceerde SunPower Performance-zonnepanelen worden geïnstalleerd op de daken van vier Intratuin-vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Lochem en Almelo. Zo werken Beter Duurzaam en Intratuin samen aan een duurzame en groene toekomst!

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)

De keuze van Intratuin om zonnepanelen te laten plaatsen past naadloos binnen haar missie om de natuur te behouden. Dat Intratuin zich hier vol toewijding voor inzet, komt onder andere tot uiting in de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties, waaraan Intratuin zich committeert. Met zonnepanelen van Beter Duurzaam op haar filialen in Apeldoorn, Deventer, Lochem en Almelo zet Intratuin hierin een nieuwe stap.

Uitstekende opbrengst, bewezen betrouwbaarheid

Intratuin heeft gekozen voor de speciale Performance-zonnepanelen P3 415 COM van SunPower, met een hoog vermogen van 415 Wp. Deze zonnepanelen worden aangesloten op hoogstaande omvormers van SolarEdge en staan bekend om hun unieke cellen, uitstekende opbrengst en bewezen betrouwbaarheid. Niet voor niets geeft SunPower maar liefst 25 jaar complete garantie op deze zonnepanelen.

Beter Duurzaam, Elite Partner van SunPower-zonnepanelen

Wilt u, net als Intratuin, ook graag verduurzamen en bent u benieuwd hoe zonnepanelen u hierbij kunnen helpen? Als Elite Partner van SunPower-zonnepanelen adviseren wij u graag. Ook voor zonnepanelen van andere merken bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Daardoor kunnen we u altijd de oplossing bieden die het best bij u past. Neem voor een geheel vrijblijvend advies of meer informatie gerust contact op met onze specialisten.

Maurits Zuidijk