Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Enphase IQ-opslagbatterij compatible met alle PV-systemen met string-omvormers

mei 12th, 2022 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Zonne-energie opslaan met de Enphase IQ-batterij kan vanaf nu met nog meer PV-systemen. De opslagbatterij, die afgelopen jaar de prestigieuze EES-award won, is compatible met alle PV-systemen met string-omvormers.

Voor iedereen een passende opslagbatterij

Het AC-opslagsysteem van Enphase staat bekend als betrouwbaar en slim, eenvoudig en veilig in gebruik. De modulair samen te stellen IQ-batterij is verkrijgbaar in twee versies van 3,5 kWh en 10,5 kWh. Zo is er voor iedere energiebehoefte een passende opslagbatterij.

Gedetailleerde informatie via Enphase App

De IQ-opslagbatterij kan zowel met Enphase-omvormers als met omvormers van derden worden gecombineerd. In combinatie met micro-omvormers van Enphase geeft de Enphase App zeer nauwkeurige en gedetailleerde informatie over energieopslag en energieproductie. In combinatie met andere omvormers is er ook informatie over de energieproductie zichtbaar, zij het minder gedetailleerd.

Upgrade ook uw zonnepanelen

Wilt u ook uw zonnepanelen upgraden met een opslagbatterij waarmee u zonne-energie opslaat? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en al uw vragen contact op met de specialisten van Beter Duurzaam!

Maurits Zuidijk