Skip to main content

«  Bekijk alle berichten

Beter Duurzaam plaatst warmtepomp en zonnepanelen bij zorgboerderij Old School in Apeldoorn

mei 18th, 2021 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Bij Beter Duurzaam dragen we onze plaatsgenoten van de zorgboerderij Old School een warm hart toe. Daarnaast helpen we de initiatiefnemers van de zorgboerderij ook verduurzamen. Binnenkort installeren we zonnepanelen en een warmtepomp bij de zorgboerderij in Apeldoorn.

Veilige en geborgen (werk)plek

Zorgboerderij Old School aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn is een jonge zorgorganisatie die in 2019 is opgericht. Initiatiefnemers Jurrien en Janet ten Brinke en hun kinderen verlenen er waardevolle dagbesteding aan jongeren en ouderen met een zorgbehoefte. Gedreven door naastenliefde en oog voor de kwetsbare medemens willen zij hen een veilige en geborgen (werk)plek bieden. Een prachtig initiatief, dat we als Beter Duurzaam dan ook graag ondersteunen.

Warmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid staat bij Old School hoog in het vaandel. Naast duurzame zorg wil het gezin Ten Brinke ook op een duurzame manier bijdragen aan een beter milieu. Daarom voorzien we de zorgboerderij in Apeldoorn van zowel een warmtepomp als zonnepanelen. Begin juni beginnen we de installatie, eind juni zijn de warmtepomp en de zonnepanelen aangesloten.

Maurits Zuidijk