Skip to main content

Β«  Bekijk alle berichten

πŸš€ Ontdek hoe je met deze nieuwe samenwerking meer kunt verdienen aan je SolarEdge systeem! πŸŒžπŸ’°

oktober 11th, 2024 | 1 min read

By Maurits Zuidijk

Heb je zonnepanelen met een SolarEdge-omvormer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij een nieuwe samenwerking tussen SolarEdge en Frank Energie kun je nog meer rendement uit je zonne-energiesysteem halen door te investeren in een thuisbatterij. Met deze slimme combinatie bespaar je niet alleen op je energierekening, maar kun je ook extra inkomsten genereren. Klinkt goed, toch?

Waarom is dit interessant voor jou?

De energiemarkt is volop in beweging. De salderingsregeling wordt langzaam afgebouwd en energieprijzen schommelen steeds meer. Dit betekent dat het steeds uitdagender wordt om de maximale waarde uit je zonnepanelen te halen. Met de toevoeging van een thuisbatterij en een energiecontract van Frank Energie speel je slim in op deze veranderingen.

Hoe werkt het?

  1. Opslag en slim gebruik van energie: De SolarEdge thuisbatterij slaat je zonne-energie op op momenten dat de energieprijzen laag zijn. Deze energie kun je vervolgens gebruiken of terugleveren wanneer de prijzen stijgen. Zo maximaliseer je de waarde van jouw energie.

  2. Deelname aan de onbalansmarkt: Wil je nog meer rendement? Dankzij de samenwerking met Frank Energie kun je je opgeslagen energie ook verkopen op de onbalansmarkt. Dit is een slimme manier om extra inkomsten te genereren bovenop je besparingen.

  3. Volledig automatisch: Het systeem werkt naadloos samen met jouw SolarEdge-omvormer. Alles wordt automatisch aangestuurd, waardoor je geen ingewikkelde instellingen hoeft te doen. Het enige wat je nodig hebt, is een thuisbatterij die aan je bestaande systeem wordt gekoppeld.

Waarom nu?

Met de afbouw van de salderingsregeling en de toenemende energieprijzen is dit het ideale moment om je zonne-energiesysteem te optimaliseren. Een thuisbatterij zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van het net, en dankzij de samenwerking met Frank Energie kun je daarnaast je verdiensten maximaliseren.

"Voor iedereen met een SolarEdge-systeem is de toevoeging van een thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract een slimme upgrade voor de toekomst." – Niels Kleer, Country Manager Nederland bij SolarEdge

Hoe kan je starten?

Overweeg jij om een thuisbatterij toe te voegen aan jouw SolarEdge-systeem en wil je weten hoe jij hier optimaal van kunt profiteren? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze landingspagina. Wij helpen je graag met alle informatie en zorgen dat je goed voorbereid bent op de toekomst van energie.

Zet de volgende stap in slim energiebeheer en haal meer uit je zonnepanelen!

Maurits Zuidijk